Estudiar idiomes

Expandeix els teus horitzons i comunica’t amb el món amb els nostres cursos especialitzats d’Alemany, Francès, Xinès i Rus

Els nostres cursos d'idiomes: Alemany, Francès, Xinès i Rus

A l’Acadèmia Accés, oferim cursos especialitzats en Alemany, Francès, Xinès i Rus per a aquells que volen expandir els seus horitzons i comunicar-se amb el món. Els nostres professors especialistes en l’idioma us guiaran al llarg del procés d’aprenentatge de manera efectiva i dinàmica. Amb la nostra ajuda, podràs millorar les teves habilitats en els idiomes i augmentar les teves possibilitats d’èxit en el món acadèmic i laboral. No perdis aquesta oportunitat i comença el teu camí cap a la fluïdesa en Alemany, Francès, Xinès i Rus amb nosaltres.

professors amb experiència i qualificats

CLASSES PARTICULARS O GRUPS REDUÏTS

atenció i seguiment personalitzat

classes presencials o online

Preparació als exàmens oficials

Els nostres cursos d'idiomes

 • Cursos adaptats a les teves necessitats.
 • Grups reduïts (màx. 8 persones).
 • Tots els nivells.
 • Modalitats dels cursos:
  • Infants: Aprendre mentre es diverteixen. Agrupats per edat i nivell, amb avaluacions i informes. Prova de nivell gratuïta sense compromís.
  • Joves i Adults: Cursos personalitzats presencials o online. Nivells A1 fins C2, amb preparació per exàmens oficials.
  • Conversa: potenciar i perfeccionar la conversa amb fluïdesa. A partir del nivell B1, presencials o online.
  • Empreses: cursos a mida bonificables per la Fundae. Pressupost sense compromís.

Necessites més informació?

Hi ha diferents tipus de cursos per aprendre idiomes, i depèn de les teves necessitats i interessos, podràs escollir el que més s’adapti a tu, així com sobre les diferents opcions de finançament i les ajudes que estan disponibles per a tu.

Si tens qualsevol pregunta, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estem aquí per a ajudar-te a aconseguir els teus objectius acadèmics i professionals.

Fes la teva inscripció

Descarrega el PDF d’inscripció corresponent al curs escollit i segueix les instruccions que hi ha a continuació.

Instruccions inscripció online

1- Descarrega el nostre formulari d'inscripció en format PDF des de la nostra pàgina web. Assegura't de llegir atentament totes les instruccions i de seguir les indicacions que hi trobaràs amb cura i atenció.

2- Un cop hagis omplert el formulari d'inscripció, no oblidis signar-lo. Això és molt important, ja que ens serveix com a prova que has llegit i acceptat les condicions i les normatives del nostre centre.

3- A continuació d'aquesta pàgina, trobaràs un formulari d'inscripció i pagament. Omple aquest formulari amb les teves dades personals i adjunta el formulari d'inscripció omplert i signat al formulari d'inscripció i pagament.

4- Un cop fet, introdueix les dades de la teva targeta per finalitzar el procés. La plaça només serà efectiva quan hàgim confirmat el teu pagament.

Formulari d'inscripció i pagament