Estudiar espanyol

Aprèn espanyol de manera eficaç i adaptada a les teves necessitats amb els nostres cursos especialitzats

Els nostres cursos d'espanyol per a estrangers

A l’Acadèmia Accés, oferim cursos especialitzats d’espanyol per a estrangers adaptats a les necessitats individuals de cada alumne. Ja sigui perquè vols millorar el teu espanyol per viatjar, per estudiar o per treballar, els nostres professors especialitzats et guiaran al llarg del procés d’aprenentatge de manera efectiva i dinàmica. Amb la nostra ajuda, podràs millorar les teves habilitats en l’idioma i augmentar les teves possibilitats d’èxit al món acadèmic i laboral.

professors amb experiència i qualificats

CLASSES PARTICULARS O GRUPS REDUÏTS

atenció i seguiment personalitzat

CLASSES PRESENCIALS O ONLINE

Preparació als exàmens oficials

Els nostres cursos d'espanyol

 • Cursos adaptats a les teves necessitats.
 • Grups reduïts (màx. 8 persones)
 • Cursos per a tots els nivells.
 • Modalitats dels cursos:
  • Curs anual: Grups reduïts (màx. 8 alumnes) agrupats per nivell, amb avaluacions i informes. Prova de nivell gratuïta
  • Conversa: Grups reduïts (màx. 8 alumnes) a partir del nivell B1. Classes presencials o online per videoconferència.
  • One to One: Atenció 100% personalitzada per a tots els nivells. Classes presencials o online amb flexibilitat horària.
  • Empreses: cursos a mida, presencials o online, dissenyats per a empreses. Bonificables per la Fundae. Pressupost sense compromís.

Necessites més informació?

Hi ha diferents tipus de cursos de preparació d’espanyol, i depèn de les teves necessitats i interessos, podràs escollir el que més s’adapti a tu, així com sobre les diferents opcions de finançament i les ajudes que estan disponibles per a tu.

Si tens qualsevol pregunta, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estem aquí per a ajudar-te a aconseguir els teus objectius acadèmics i professionals.

Fes la teva inscripció

Descarrega el PDF d’inscripció corresponent al curs escollit i segueix les instruccions que hi ha a continuació.

Instruccions inscripció online

1- Descarrega el nostre formulari d'inscripció en format PDF des de la nostra pàgina web. Assegura't de llegir atentament totes les instruccions i de seguir les indicacions que hi trobaràs amb cura i atenció.

2- Un cop hagis omplert el formulari d'inscripció, no oblidis signar-lo. Això és molt important, ja que ens serveix com a prova que has llegit i acceptat les condicions i les normatives del nostre centre.

3- A continuació d'aquesta pàgina, trobaràs un formulari d'inscripció i pagament. Omple aquest formulari amb les teves dades personals i adjunta el formulari d'inscripció omplert i signat al formulari d'inscripció i pagament.

4- Un cop fet, introdueix les dades de la teva targeta per finalitzar el procés. La plaça només serà efectiva quan hàgim confirmat el teu pagament.

Formulari d'inscripció i pagament