Estudia un Cicle Formatiu de Grau Superior

Prepara’t pel món laboral amb el nostre programa especialitzat d’accés a CFGS

Els nostres cursos d’accés a CFGS

A l’Acadèmia Accés, entenem que l’accés als Cicles Formatius de Grau Superior és un pas clau per al futur laboral dels joves. Per això, oferim un programa especialitzat per ajudar-los a preparar-se per a les proves d’accés, incloent-hi les de Cicles Formatius d’Arts Plàstiques i Disseny, i superar-les amb èxit. El nostre objectiu és brindar-los les eines necessàries per desenvolupar les seves habilitats i destreses i preparar-los per al món laboral. Els nostres professors són experts en el procés d’accés als CFGS i oferiran orientació i consells valuosos als estudiants.

A Acadèmia Accés comptem amb una metodologia d’ensenyament adaptada a les necessitats de cada estudiant i disposem d’una àmplia oferta d’horaris perquè puguin triar el que millor s’adapti al seu ritme d’estudi. A més, oferim classes en línia i presencials per adaptar-nos a les seves necessitats.

professors amb experiència i qualificats

materials didàctics propis

grups reduïts

atenció i seguiment personalitzat

simulacres d'examen

aula virtual

Els nostres cursos

 • Formació de qualitat, 30 anys ens avalen.
 • Atenció 100% personalitzada i grups reduïts.
 • Professors titulats i especialitzats en cada matèria i una llarga experiència.
 • Avaluació continuada i simulacres d’examen.
 • Orientació i assessorament sobre les proves d’accés i els estudis universitaris.
 • Disposem de programes de formació per accedir a Cicles Formatius d’Arts Plàstiques i Disseny.
 • Modalitats dels cursos:
  • Anual presencial o en streaming.
  • Intensiu presencial gener-juny presencial o en streaming.
  • Online sense horaris, amb sessions en streaming per resolució de dubtes.

Necessites més informació?

Hi ha diferents tipus de cursos de preparació per a les proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior, i depèn de les teves necessitats i interessos, podràs escollir el que més s’adapti a tu, així com sobre les diferents opcions de finançament i les ajudes que estan disponibles per a tu.

Si tens qualsevol pregunta, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estem aquí per a ajudar-te a aconseguir els teus objectius acadèmics i professionals.

Fes la teva inscripció

Descarrega el PDF d’inscripció i segueix les instruccions que hi ha a continuació.

Instruccions inscripció online

1- Descarrega el nostre formulari d'inscripció en format PDF des de la nostra pàgina web. Assegura't de llegir atentament totes les instruccions i de seguir les indicacions que hi trobaràs amb cura i atenció.

2- Un cop hagis omplert el formulari d'inscripció, no oblidis signar-lo. Això és molt important, ja que ens serveix com a prova que has llegit i acceptat les condicions i les normatives del nostre centre.

3- A continuació d'aquesta pàgina, trobaràs un formulari d'inscripció i pagament. Omple aquest formulari amb les teves dades personals i adjunta el formulari d'inscripció omplert i signat al formulari d'inscripció i pagament.

4- Un cop fet, introdueix les dades de la teva targeta per finalitzar el procés. La plaça només serà efectiva quan hàgim confirmat el teu pagament.

Formulari d'inscripció i pagament