Accés universitat alumnes internacionals amb visat

Si ets un alumne internacional amb visat, et preparem per accedir a la universitat

Els nostres cursos d’accés a la universitat

A l’Acadèmia Accés, estem compromesos a ajudar estudiants internacionals amb visat a assolir les seves metes acadèmiques. Oferim un programa especialitzat en preparació per accedir a la universitat a Espanya, dissenyat per ajudar-los a superar les barreres acadèmiques i lingüístiques.

Amb l’ajuda del nostre equip de professors nadius, estarem amb tu a cada pas del camí cap a la universitat dels teus somnis. No perdis l’oportunitat de començar el vostre camí cap a l’educació superior amb nosaltres!

professors amb experiència i qualificats

materials didàctics propis

grups reduïts

atenció i seguiment personalitzat

simulacres d'examen

aula virtual

Els nostres cursos per alumnes internacionals

  • Formació de qualitat. Més de 30 anys ens avalen.
  • Atenció 100% personalitzada i grups reduïts.
  • Amb Professors titulats i especialitzats en cada materia i una llarga experiencia.
  • Avaluació continuada i simulacres d’examen.
  • Orientació i Assessorament sobre les proves d’accés iels estudis universitaris.
  • Totes les asignatures.
  • Presencial o per streaming en directe. Online sense horari amb sessions per streaming de resolució de dubtes.
  • Modalitat intensiva de gener a juny.

Necessites més informació?

Hi ha diferents tipus de cursos de preparació per a les proves d’accés universitari, i depèn de les teves necessitats i interessos, podràs escollir el que més s’adapti a tu, així com sobre les diferents opcions de finançament i les ajudes que estan disponibles per a tu.

Si tens qualsevol pregunta o qüestió, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estem aquí per a ajudar-te a aconseguir els teus objectius acadèmics i professionals.

Fes la teva inscripció

Descarrega el PDF d’inscripció i segueix les instruccions que hi ha a continuació.

Instruccions inscripció online

1- Descarrega el nostre formulari d'inscripció en format PDF des de la nostra pàgina web. Assegura't de llegir atentament totes les instruccions i de seguir les indicacions que hi trobaràs amb cura i atenció.

2- Un cop hagis omplert el formulari d'inscripció, no oblidis signar-lo. Això és molt important, ja que ens serveix com a prova que has llegit i acceptat les condicions i les normatives del nostre centre.

3- A continuació d'aquesta pàgina, trobaràs un formulari d'inscripció i pagament. Omple aquest formulari amb les teves dades personals i adjunta el formulari d'inscripció omplert i signat al formulari d'inscripció i pagament.

4- Un cop fet, introdueix les dades de la teva targeta per finalitzar el procés. La plaça només serà efectiva quan hàgim confirmat el teu pagament.

Formulari d'inscripció i pagament