Empreses

Cursos a mida bonificables per la Fundae.

Els nostres cursos per empreses

A l’Acadèmia Accés, reconeixem la necessitat creixent de dominar diversos idiomes en el món empresarial. Per això, oferim cursos personalitzats d’idiomes per a empreses, incloent-hi l’anglès, el francès, l’alemany, el xinès i el rus. Els nostres professors qualificats i especialistes en cada idioma proporcionen una formació adaptada a les necessitats específiques de la teva empresa, assegurant un aprenentatge efectiu i dinàmic. Amb la nostra ajuda, el teu equip podrà millorar les seves habilitats lingüístiques, augmentant així la competitivitat i l’èxit de la teva empresa en el mercat global.

professors amb experiència i qualificats

atenció i seguiment personalitzat

classes presencials o online

Preparació als exàmens oficials

Els nostres cursos per empreses

  • Pressupost sense compromís
  • Online o presencials.
  • Tots els nivells.
  • Idiomes: anglès, francès, alemany, rus i xinès.

Necessites més informació?

Hi ha diferents tipus de cursos d’idiomes per a empreses, i depenent de les necessitats i objectius específics de la teva empresa, podràs escollir el que més s’adapti a vosaltres. També podem parlar sobre les diferents opcions de finançament i les ajudes que estan disponibles per a la teva empresa.

Si tens qualsevol pregunta o necessites més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estem aquí per a ajudar-te a aconseguir els teus objectius empresarials i a millorar les habilitats lingüístiques del teu equip.