Proves d'aptitud personal (PAP)

Et preparem per a les proves d’aptitud personal (PAP) per accedir a la universitat

Els nostres cursos de preparació de les PAP

Si vols accedir als graus d’Educació Infantil i Primària, cal superar la prova d’Aptitud Personal (PAP).

A Acadèmia Accés, oferim un programa especialitzat per superar les proves d’aptitud personal (PAP). El nostre objectiu és ajudar a preparar-te per a les proves d’aptitud personal que es requereixen per accedir a certes universitats. A més, els nostres professors són experts en el procés d’accés a la universitat mitjançant PAP i oferiran orientació i consells valuosos als estudiants.

A Acadèmia Accés comptem amb una metodologia d’ensenyament adaptada a les necessitats de cada estudiant i disposem d’una àmplia oferta d’horaris perquè puguis triar el que millor s’adapti al teu ritme d’estudi. A més, oferim classes en línia i presencials per adaptar-nos a les teves necessitats.

professors amb experiència i qualificats

materials didàctics propis

grups reduïts

atenció i seguiment personalitzat

simulacres d'examen

aula virtual

Els nostres cursos

 • Formació de qualitat. Més de 30 anys ens avalen.
 • Atenció 100% personalitzada i grups reduïts.
 • Amb professors titulats i especialitzats en les PAP i una llarga experiència.
 • Avaluació continuada i simulacres d’examen.
 • Orientació i Assessorament sobre les proves d’accés i els estudis universitaris.
 • Modalitats dels cursos:
  • Anual presencial o per streaming en directe.
  • Intensiva presencial o per streaming en directe, de gener a juny.
  • Online sense horari amb sessions per streaming de resolució de dubtes.

Necessites més informació?

Hi ha diferents tipus de cursos de preparació per a les PAP i depèn de les teves necessitats i interessos, podràs escollir el que més s’adapti a tu, així com sobre les diferents opcions de finançament i les ajudes que estan disponibles per a tu.

Si tens qualsevol pregunta, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estem aquí per a ajudar-te a aconseguir els teus objectius acadèmics i professionals.

Fes la teva inscripció

Descarrega el PDF d’inscripció i segueix les instruccions que hi ha a continuació.

Instruccions inscripció online

1- Descarrega el nostre formulari d'inscripció en format PDF des de la nostra pàgina web. Assegura't de llegir atentament totes les instruccions i de seguir les indicacions que hi trobaràs amb cura i atenció.

2- Un cop hagis omplert el formulari d'inscripció, no oblidis signar-lo. Això és molt important, ja que ens serveix com a prova que has llegit i acceptat les condicions i les normatives del nostre centre.

3- A continuació d'aquesta pàgina, trobaràs un formulari d'inscripció i pagament. Omple aquest formulari amb les teves dades personals i adjunta el formulari d'inscripció omplert i signat al formulari d'inscripció i pagament.

4- Un cop fet, introdueix les dades de la teva targeta per finalitzar el procés. La plaça només serà efectiva quan hàgim confirmat el teu pagament.

Formulari d'inscripció i pagament