Reforç escolar Primària, ESO i Batxillerat

Millora habilitats i aporta els coneixements necessaris per assolir les metes acadèmiques amb el nostre programa especialitzat de reforç escolar

Els nostres cursos de reforç escolar

A Acadèmia Accés, entenem com és d’important per als estudiants de Primària, ESO i Batxillerat tenir un bon rendiment acadèmic. Per això, oferim un programa especialitzat de reforç escolar per ajudar-los a millorar les seves habilitats i obtenir els coneixements necessaris per assolir les metes acadèmiques. El nostre equip de professors qualificats i una dilatada experiència al camp, estarà encantat de guiar-los al llarg del procés i respondre totes les seves preguntes. Amb la nostra ajuda, podran superar amb èxit els desafiaments acadèmics.

professors amb experiència i qualificats

Classes particulars o grups reduïts

atenció i seguiment personalitzat

classes presencials o online

coordinació amb les escoles

totes les assignatures

Els nostres cursos de reforç escolar

 • Formació de qualitat. Més de 30 anys ens avalen.
 • Atenció 100% personalitzada i grups reduïts.
 • Amb professors titulats i qualificats
 • Totes les assignatures.
 • Modalitats dels cursos:
  • Grups de reforç: feina diària, resolució de dubtes i preparació d’exàmens en grups reduïts (màx. 6).
  • Classes particulars fixes: màxim aprofitament amb flexibilitat horària.
  • Tiquets: classes particulars sense horaris ni professors fixes, amb reserva prèvia.
  • Online: classes per videoconferència per evitar desplaçaments. Poden ser classes particulars fixes o tiquets.
  • Intensiu estiu: curs pensat per alumnes que necessiten fer un reforç general i millorar la base.

Necessites més informació?

Hi ha diferents tipus de cursos de reforç escolar, i, depèn de les teves necessitats i interessos, podràs escollir el que més s’adapti a tu, així com sobre les diferents opcions de finançament i les ajudes que estan disponibles per a tu.

Si tens qualsevol pregunta, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estem aquí per a ajudar-te a aconseguir els teus objectius acadèmics i professionals.

Fes la teva inscripció

Descarrega el PDF d’inscripció corresponent al curs escollit i segueix les instruccions que hi ha a continuació.

Instruccions inscripció online

1- Descarrega el nostre formulari d'inscripció en format PDF des de la nostra pàgina web. Assegura't de llegir atentament totes les instruccions i de seguir les indicacions que hi trobaràs amb cura i atenció.

2- Un cop hagis omplert el formulari d'inscripció, no oblidis signar-lo. Això és molt important, ja que ens serveix com a prova que has llegit i acceptat les condicions i les normatives del nostre centre.

3- A continuació d'aquesta pàgina, trobaràs un formulari d'inscripció i pagament. Omple aquest formulari amb les teves dades personals i adjunta el formulari d'inscripció omplert i signat al formulari d'inscripció i pagament.

4- Un cop fet, introdueix les dades de la teva targeta per finalitzar el procés. La plaça només serà efectiva quan hàgim confirmat el teu pagament.

Formulari d'inscripció i pagament