Accés universitat +25 i +45

ET PREPAREM PER A LES PROVES D’ACCÉS A LA UNIVERSITAT

Els nostres cursos d’accés a la universitat per alumnes +25 i +45

Si estàs pensant a tornar a estudiar per obtenir un títol universitari però tens dubtes sobre com superar les proves d’accés, has arribat al lloc adequat.

El principal objectiu dels cursos de preparació per a les proves d’accés universitari és ajudar-te a superar les proves d’accés de manera eficaç, de manera que puguis accedir a la carrera universitària que més t’interessi. Això significa que, un cop acabis el curs, estaràs en condicions d’inscriure’t en qualsevol carrera universitària que t’interessi, independentment del grau d’experiència que tinguis en l’àmbit laboral o acadèmic.

professors amb experiència i qualificats

materials didàctics propis

grups reduïts

atenció i seguiment personalitzat

simulacres d'examen

aula virtual

Els nostres cursos +25 i +45

  • Formació de qualitat. Més de 30 anys ens avalen.
  • Atenció 100% personalitzada i grups reduïts.
  • Amb professors titulats i especialitzats en cada matèria i una llarga experiència.
  • Avaluació continuada i simulacres d’examen.
  • Orientació i assessorament sobre les proves d’accés i els estudis universitaris.
  • T’ajudem a preparar l’entrevista personal (proves d’accés +45).

Necessites més informació?

Hi ha diferents tipus de cursos de preparació per a les proves d’accés universitari i depèn de les teves necessitats i interessos, podràs escollir el que més s’adapti a tu, així com sobre les diferents opcions de finançament i les ajudes que estan disponibles per a tu.

Si tens qualsevol pregunta o qüestió, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estem aquí per a ajudar-te a aconseguir els teus objectius acadèmics i professionals.

Fes la teva inscripció

Descarrega el PDF d’inscripció i segueix les instruccions que hi ha a continuació.

Instruccions inscripció online

1- Descarrega el nostre formulari d'inscripció en format PDF des de la nostra pàgina web. Assegura't de llegir atentament totes les instruccions i de seguir les indicacions que hi trobaràs amb cura i atenció.

2- Un cop hagis omplert el formulari d'inscripció, no oblidis signar-lo. Això és molt important, ja que ens serveix com a prova que has llegit i acceptat les condicions i les normatives del nostre centre.

3- A continuació d'aquesta pàgina, trobaràs un formulari d'inscripció i pagament. Omple aquest formulari amb les teves dades personals i adjunta el formulari d'inscripció omplert i signat al formulari d'inscripció i pagament.

4- Un cop fet, introdueix les dades de la teva targeta per finalitzar el procés. La plaça només serà efectiva quan hàgim confirmat el teu pagament.

Formulari d'inscripció i pagament