Accés universitat des de Batxillerat

Si ets un alumne procedent de batxillerat i vols accedir a la universitat, et preparem per a les proves d’accés

Els nostres cursos d’accés a la universitat des de Batxillerat

A l’Acadèmia Accés entenem la importància de la preparació per a l’accés a la universitat, especialment per a estudiants que estan finalitzant el batxillerat. Per això, oferim un programa especialitzat dissenyat per proporcionar els coneixements i les habilitats necessàries per superar les proves d’accés i aconseguir l’èxit a la universitat.

Els nostres cursos estan impartits per professors altament qualificats, amb àmplia experiència en la preparació per a l’accés a la universitat, i estan estructurats per cobrir totes les matèries clau requerides a les proves. A més, proporcionem materials didàctics i recursos per ajudar els nostres estudiants a preparar-se de manera eficaç.

En aquesta pàgina, trobareu informació detallada sobre el nostre programa d’accés a la universitat, incloent-hi el contingut i l’estructura del curs, l’equip docent, els recursos i els materials didàctics que proporcionem.

professors amb experiència i qualificats

materials didàctics propis

grups reduïts

atenció i seguiment personalitzat

simulacres d'examen

aula virtual

Els nostres cursos

  • Formació de qualitat. Més de 30 anys ens avalen.
  • Atenció 100% personalitzada i grups reduïts.
  • Amb professors titulats i especialitzats en cada matèria i una llarga experiència.
  • Avaluació continuada i simulacres d’examen.
  • Orientació i assessorament sobre les proves d’accés i els estudis universitaris.
  • Modalitat anual presencial o en streaming.
  • Modalitat gener-juny presencial o en streaming.
  • Modalitat 100% en línia sense horaris, amb sessions en streaming per resolució de dubtes.

Necessites més informació?

Hi ha diferents tipus de cursos de preparació per a les proves d’accés universitari, i depèn de les teves necessitats i interessos, podràs escollir el que més s’adapti a tu, així com sobre les diferents opcions de finançament i les ajudes que estan disponibles per a tu.

Si tens qualsevol pregunta, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estem aquí per a ajudar-te a aconseguir els teus objectius acadèmics i professionals.

Fes la teva inscripció

Descarrega el PDF d’inscripció i segueix les instruccions que hi ha a continuació.

Instruccions inscripció online

1- Descarrega el nostre formulari d'inscripció en format PDF des de la nostra pàgina web. Assegura't de llegir atentament totes les instruccions i de seguir les indicacions que hi trobaràs amb cura i atenció.

2- Un cop hagis omplert el formulari d'inscripció, no oblidis signar-lo. Això és molt important, ja que ens serveix com a prova que has llegit i acceptat les condicions i les normatives del nostre centre.

3- A continuació d'aquesta pàgina, trobaràs un formulari d'inscripció i pagament. Omple aquest formulari amb les teves dades personals i adjunta el formulari d'inscripció omplert i signat al formulari d'inscripció i pagament.

4- Un cop fet, introdueix les dades de la teva targeta per finalitzar el procés. La plaça només serà efectiva quan hàgim confirmat el teu pagament.

Formulari d'inscripció i pagament