Anglès

Aprèn anglès de manera efectiva amb els nostres professors nadius i especialistes en l’idioma

Els nostres cursos d'anglès

A l’Acadèmia Accés, entenem la importància d’aprendre anglès al món actual. Per això, oferim una àmplia varietat de cursos d’anglès especialitzats per a adults i nens, des de principiants fins a avançats, per a particulars i empreses. Els nostres professors qualificats i especialistes en l’idioma us guiaran al llarg del procés d’aprenentatge de manera efectiva i dinàmica. Amb la nostra ajuda, podràs millorar el teu anglès de manera ràpida i senzilla, augmentant les teves possibilitats d’èxit al món acadèmic i laboral.

professors amb experiència i qualificats

CLASSES PARTICULARS O GRUPS REDUÏTS

atenció i seguiment personalitzat

classes presencials o online

Preparació als exàmens oficials

Els nostres cursos d'anglès

 • Metodologia Cambridge.
 • Grups reduïts (màx. 8 persones).
 • Tots els nivells.
 • Modalitats dels cursos:
  • English for Children: agrupats per edat i nivell, i amb seguiment personalitzat amb avaluacions i informes. Prova de nivell gratuïta.
  • Joves i Adults: de nivell A1 fins C2. Preparació exàmens oficials amb classes presencials o online.
  • Communication: perfecció i fluïdesa de la conversa i la comprensió oral.
  • One to One: horari i contingut a mida. Classes particulars fixes o esporàdiques.
  • Empreses: cursos a mida bonificables per la Fundae. Pressupost sense compromís.
  • Intensiu estiu: intensiu per a la preparació dels exàmens oficials: PET, FCE, CAE.

Necessites més informació?

Hi ha diferents tipus de cursos de preparació d’anglès, i depèn de les teves necessitats i interessos, podràs escollir el que més s’adapti a tu, així com sobre les diferents opcions de finançament i les ajudes que estan disponibles per a tu.

Si tens qualsevol pregunta, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estem aquí per a ajudar-te a aconseguir els teus objectius acadèmics i professionals.

Fes la teva inscripció

Descarrega el PDF d’inscripció corresponent al curs escollit i segueix les instruccions que hi ha a continuació.

Instruccions inscripció online

1- Descarrega el nostre formulari d'inscripció en format PDF des de la nostra pàgina web. Assegura't de llegir atentament totes les instruccions i de seguir les indicacions que hi trobaràs amb cura i atenció.

2- Un cop hagis omplert el formulari d'inscripció, no oblidis signar-lo. Això és molt important, ja que ens serveix com a prova que has llegit i acceptat les condicions i les normatives del nostre centre.

3- A continuació d'aquesta pàgina, trobaràs un formulari d'inscripció i pagament. Omple aquest formulari amb les teves dades personals i adjunta el formulari d'inscripció omplert i signat al formulari d'inscripció i pagament.

4- Un cop fet, introdueix les dades de la teva targeta per finalitzar el procés. La plaça només serà efectiva quan hàgim confirmat el teu pagament.

Formulari d'inscripció i pagament